Ratings: 606

Aqualibi

Aqualibi, dat zijn deuren opende in 1987, is het waterpark van het pretpark Walibi Belgium te Waver. In 2010 sloot Aqualibi tijdelijk haar deuren. Tot maart 2011 hebben er grote renovatiewerken in het zwemcomplex plaatsgevonden. Het dak werd ondermeer vervangen, het park kreeg een nieuw likje verf en drie grote, maar oude, glijbanen moesten de weg ruimen voor de nieuwe generatie waterpret. Er werd ook werk gemaakt van een energiezuiniger park.
Het waterpark is opgedeeld in vier verschillende zones:

  • Aquacool - Hier kan je terecht in de Rapido, een wildwaterbaan die je van het ene naar het ander bad brengt, waarschijnlijk de leukste van heel België!
  • Aquafun - Pret voor iedereen! Hier vind je het sterkste zwembad met golven van België en een minibeach.
  • Aquaspeed - Zoals de naam al doet vermoeden, hier moet je terecht voor snelheid! De Bi-Bop en Xtreme glijbaan kan je hier uittesten.
  • Aquazen - In de Lagoon, een bubbelbad aan 36°C inclusief massagestralen, kan je terecht om te ontspannen na een wilde dag waterpret.

Hier alvast een voorproefje van de Rapido wildwaterbaan:


Onze Mening

Wij vinden leuk... Wij vinden niet leuk...

- Perfect voor een regenachtige dag
- Een écht waterpretpark

- Meeste attracties vereisen min. 1.25m


Onze Beoordeling

Kindvriendelijkheid
Interesse
Prijs/ Kwaliteit
Service

Meer weten?

Bestel je tickets online!

Jouw commentaar (0)
Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment:


Wijzig cookie-instellingen

Help

Privacy instellingen kunne geactiveerd of gedesactiveerd worden. We gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze website te verbeteren