Ratings: 25

Durbuy Adventure

In het hartje van de Ardennen vind je het middeleeuwse stadje Durbuy. Durbuy is wereldwijd bekend als zijnde de kleinste stad ter wereld.
Durbuy Adventure biedt aan de bezoekers een onvergetelijk moment waarbij avontuur, vertrouwen en vooral veel pret samen komen. De organisatie werd in 1990 opgericht met als hoofdactiviteit de verhuur van chalets. Pas in 1994 worden de eerste outdoor activiteiten zijnde kajak, nachtdropping, speleologie en mountainbike georganiseerd. Sindsdien is het park niet gestopt met groeien: er werd een traiteurdienst toegevoegd, er werden bijkomstige activiteiten georganiseerd, themaweekends worden in het leven geroepen, en nog veel meer!

Activiteiten

Durbuy Adventure biedt avontuurlijke activiteiten aan voor alle leeftijden, voor alle niveau's en voor ieders 'stoerheidsgehalte'. De verschillende afdelingen zijn:

  • Rock - Deze afdeling biedt activiteiten aan op, in, naast, onder, ... de rotsen. Hier kan je een speleologie traject afleggen, een Via ferrata parcour, je kan gaan klimmen of abseilen.
  • River - Liefhebbers van wateractiviteiten kunnen de Ourthe afvaren per kajak, kano of met een raft. Ben je sportiever aangelegd? Combineer je afvaart dan met een mountainbike rit.
  • Bike - Blijf je liever op het droge? Laat je dan verleiden door een mountainbike rit. Je hebt de keuze tussen ritten van 1 uur tot en met een hele dag !
  • Schieten - In Durbuy kan je ook leren boogschieten, karabijnschieten of paintball. Voor de virutele generatie is er ook een lasergame.
  • Family - Niets leuker dan een dagje uit met de familie! Kies de activiteit die het best bij je familie past uit: minigolf, petanque, eco-karting,...
  • Schattenjacht - Doe mee aan de schattenjacht... met een stripverhaal! Dit kan te voet, per fiets, met de auto zowel overdag of 's avonds.

Neem eens een kijkje naar wat speleologie eigenlijk allemaal inhoudt:

Onze Mening

Wij vinden leuk... Wij vinden niet leuk...

- Activiteiten voor de hele familie
- Prachtige omgeving
- Vriendelijk personeel

- Verblijfsfaciliteiten kunnen een opfrisbeurt gebruiken
- Amper Nederlandstalige personeelsleden

Onze Beoordeling

Kindvriendelijkheid
Interesse
Prijs/ Kwaliteit
Service

Meer weten?

Reserveer je activiteit online

Jouw commentaar (0)
Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment:


Wijzig cookie-instellingen

Help

Privacy instellingen kunne geactiveerd of gedesactiveerd worden. We gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze website te verbeteren