Disney: Een nieuw tijdperk van prinsessen

Lang vervlogen zijn de dagen van de naïeve en angstige Disney prinsessen. Nu is het tijd voor de nieuwe prinsessen , belust op avontuur en sensatie .
Dus geleidelijk de Disney prinsessen niet langer dromen van Prince Charming .

Deze nieuwe prinsessen van een nieuw soort , zoals Rebel of Rapunzel , prinsessen zijn " no frills" en heel anders dan hun ouders .De nieuwe Disney 's "The Snow Queen " zelfs geërfd twee prinsessen voor de prijs van een, Anna en Elsa .

The Snow Queen is het verhaal van twee zussen , Elsa en Anna , prinses van het koninkrijk van Arendelle .Elsa , de oudste , heeft de macht om alles wat het aanraakt in ijs te veranderen . Op de dag van zijn kroning , woedend op de naïviteit van zijn zus Anna , die verliefd wordt al snel de knappe prins Hans , het bevriest Arendelle onder het ijs en vluchtte de bergen in. Zijn zus Anna gaat op zoek naar haar met Christophe , een berg en de onvermijdelijke Olaf , sneeuwpop volledig verschoven .

The Snow Queen

 Voor de eerste keer in een Disney tekenfilm , is Prinses Elsa a priori “de gemene prinses” en Anna , wiens woordenschat is dicht bij de tieners van vandaag, is de rebel prinses, die heeft geen moeite met het etiket .
Maar het was nog maar net dat The Snow Queen geen prinsessen bevat.

Disney had er ook beloofd drie jaar geleden ,dat hij van de erfgenamen van koninklijk bloed zou afzien , waardoor de Disney regel dat terug naar 1938 dateert met de release van Snow White ontsnappen . Rapunzel zou ook de laatste Disney prinses zijn .

 Wat redde de prinsessen van de sneeuwkoningin , ongetwijfeld het feit dat volgens Disney , " De Prinses en de Kikker " , uitgebracht in 2008 , waarin Tania geen prinses belichamen , maar een enkele Afro-Amerikaanse die wil jongleren haar professionele en liefdesleven, heeft niet tot succes als gehoopt , het maken van slechts $ 267.000.000 wereldwijd , tegen 591 voor Rapunzel en 539 miljoen voor Rebel.

 Disney zoekt om personages meer geschikt is voor de levensstijl van vandaag maken . Prinsessen dichter bij onze tieners.
Echter , onder de " mislukking" van De Prinses en de Kikker , kijkers zijn nog niet klaar om de verdwijnende traditie van Disney huis te zien . Kijkers zijn nog steeds dol op prinsessen en charmante prinsen ...

 

Knorretje
03 januari 2014

Jouw commentaar (0)
Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment:


Wijzig cookie-instellingen

Help

Privacy instellingen kunne geactiveerd of gedesactiveerd worden. We gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze website te verbeteren