Ratings: 425

Disney's Pop Century Resort

 

Disney's Pop Century Resort Disney's Pop Century Resort bevindt zich vlakbij het Epcot themapark en Disney's Hollywood Studios themapark. Dit hotel is een ode aan al de populaire culturele trends van de jaren 50 tot de jaren 90. Elk decennium wordt weergegeven door het speelgoed, de gadgets, de muziek, de films en zelfs de leuzes die tekenend waren voor die periode. Denk aan de Rubik's Kubus, aan plateauzolen of aan een Jukebox!  De jaren 50 worden weergegeven door bowling-pins en een zwembad in de vorm van een computerscherm geeft de jaren 80 weer. Welk periode wordt weergegeven in de foto hiernaast?

 Het hotel telt drie zwembaden en een interactieve fontein in de Goofy Kiddie Spray Area. De kinderen kunnen ook gaan spelen in de speeltuin of in het lunapark. Op het terrein zelf kan je je al uren vergapen aan het doolhof van verschillende era's.

Dit budgethotel is meer dan de moeite waard. Groot en klein (her)beleeft het magische verleden en dit aan een betaalbare prijs. De kamers zijn niet groot  maar correct. Aangezien je hele dagen in de Disney parken vertoeft, heb je eigenlijk ook niet meer nodig. Kort samengevat: een simpel hotel dat je zal omver blazen!

 


Onze Mening

Wij vinden leuk... Wij vinden niet leuk...

- Een wandeling down memory lane!!!
- Goedkoop voor een Walt Disney World Hotel
- Fantastische ervaring voor de kids
- Familie hotel met Disney ambiance

- Kleine kamers
- Het eten!

 

 

 

Onze Beoordeling

Prijs  
Comfort  
Sfeer
Service

Geïnteresseerd? Kijk vlug naar de huidige aanbiedingen voor een verblijf in Walt Disney World® Florida.

Jouw commentaar (0)
Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment:


Wijzig cookie-instellingen

Help

Privacy instellingen kunne geactiveerd of gedesactiveerd worden. We gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze website te verbeteren