Ratings: 527

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne opende op 29 april 2000 de deuren. Het themapark van Studio 100 is gelegen in Adinkerke bij De Panne. Het attractiepark bevindt zich op de locatie van het vroegere Melipark dat in 1932 opgericht werd. In 1999 werd het verkocht aan Studio 100.

Plopsaland De Panne dankt zijn naam aan de bekende Kabouter Plop en diens vrienden van Studio 100. Plopsaland De Panne is één van de vier Plopsa-parken. Alle parken zijn gewijd aan de helden van meerdere generaties. Denk maar aan Samson & Gert, Mega Mindy, Maya de Bij, K3, Het Huis van Anubis en veel meer. Het grote voordeel van dit themapark is dat het heel kindvriendelijk is.

Naar de tarieven

Attracties

Plopsaland De Panne
Het themapark van De Panne kent verschillende types van attracties, voor groot en klein, voor snelheidsduivels en rustige familie-uitstapjes. Het park is opgedeeld in verschillende thema-zones. Enkele voorbeeldjes:

  • Inkomzone- Alle K3 fans kunnen hier het K3 museum bezoeken!
  • Wizzy & Woppy Zone- Zwier mee in de Koffiekopjes van Wizzy & Woppy. Voor nog meer pret kan je terecht op de Rollerskater rollercoaster.
  • Piratenzone- Laat je verleiden door de zee-avonturen van je lievelingspiraat op de Hangbrug of waaron niet in de Piratenboot?
  • Kasteel(plein) van Samson & Gert- Hier kan je terecht voor een wilde rit op de rug van De Draak.
  • Mega Mindy Zone- Ga met Mega Mindy de slechterikken achterna in de Jetski's, de Vliegende Fietsen of in het Verkeerspark.
  • Plopsa Express- Laat Kabouter Plop je een rondleiding geven door het park op de Plopsa Express.
  • Mayaland- Het recent geopende Maya de Bij-land is indoor. Hier vind je spectaculaire attracties terug in een overdekte ruimte!

Hier alvast een voorproefje van De Draak:

Naast al deze attracties word je ook verwend door een reeks shows in het park. Zoals bijvoorbeeld het circus van Bumba, Bumbalu en hun vriendjes. De bezoekers krijgen ook de kans om hun lievelingsfiguren te ontmoeten!


Onze Mening

Wij vinden leuk... Wij vinden niet leuk...

- Pret voor de hele familie
- Attracties toegankelijk vanaf 1m
- Kindvriendelijk in elk opzicht: diensten, attracties,...
- Meet & Greet met de Studio 100 -figuren
- Vriendelijk personeel

- Relatief duur (€2,50 voor een blikje cola)
- Minder spannend voor kinderen vanaf 14 jaar 

 


Onze Beoordeling

Kindvriendelijkheid
Interesse
Prijs/ Kwaliteit
Service

Meer weten?

Jouw commentaar (0)
Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment:


Wijzig cookie-instellingen

Help

Privacy instellingen kunne geactiveerd of gedesactiveerd worden. We gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze website te verbeteren