Ratings: 523

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor is een Studio 100 themapark in Dalen. Het ligt vlak naast Center Parcs De Huttenheugte, Coevorden. Het park werd geopend op 30 april 2010. Het is ongeveer 15000m2 groot waarvan ongeveer 10000m2 het indoor gedeelte is. Plopsa Indoor Coevorden dankt zijn naam aan de bekende Kabouter Plop en diens vrienden van Studio 100. Plopsa Indoor Coevorden is één van de vier Plopsa-parken en de voorlopig enige in Nederland. Alle parken zijn gewijd aan de helden van meerdere generaties. Denk maar aan Samson & Gert, Mega Mindy, Maya de Bij, K3, Het Huis van Anubis en veel meer. Het grote voordeel van dit pretpark is dat het heel kindvriendelijk is. Daarbovenop is dit een ideaal uitstapje voor een regenachtige dag!

Naar de tarieven

Attracties

De verschillende attracties in Plopsa Indoor Coevorden laten de bezoeker toe om op avontuur te gaan met hun lievelings Studio 100 personage. Je kan samen met Mega Mindy de slechterikken achterna op De Vliegende Fietsen. Wil je liever je zeemansbenen testen? Ga dan varen op De Woeste Zee met Piet Piraat en zijn vrienden. Daarnaast vind je nog allerlei leuke attracties zoals de Glijbaan, de Carrousel, Het Ballenbad en de indoor Bumba speeltuin. Buiten kan je terecht voor een dansje met de Dansende Fonteinen of een beklimming op De Klimberg. Het park telt in het totaal 22 verschillende attracties.
Als je eventjes tot rust wil komen kan je altijd terecht in Het Theater voor een spetterende Bumbashow!

Hieronder alvast een voorproefje van wat je mag verwachten:


Onze Mening

Wij vinden leuk... Wij vinden niet leuk...

- Meeste attracties vanaf 1m
- Heel netjes & verzorgd
- Kindvriendelijk in elk opzicht: diensten, attracties,...
- Meet & Greet met de Studio 100 -figuren
- Vriendelijk personeel

- Relatief duur
- Niet erg groot

 


Onze Beoordeling

Kindvriendelijkheid
Interesse
Prijs/ Kwaliteit
Service

Meer weten?

Bestel je tickets online

Jouw commentaar (0)
Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment:


Wijzig cookie-instellingen

Help

Privacy instellingen kunne geactiveerd of gedesactiveerd worden. We gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze website te verbeteren