Ratings: 3938

IMAX Cinema

 

Gaumont Cinema Disney Village In de Disney Village kan je terecht voor een gezellige cinema-avond in één van de 15 zalen of in het hypermoderne IMAX-theater. Gaumont Cinema gebruikt in alle zalen de laatste nieuwe filmtechnologie. En als leuk weetje: één van de schermen is het grootste scherm in heel Frankrijk!
Wat is er nu eigenlijk zo speciaal aan een IMAX cinema? Het IMAX filmformaat heeft een grotere schermcapaciteit waardoor het films van een grotere omvang en resolutie kan weergeven dan 'klassieke' filmschermen. De films die op een IMAX geprojecteerd worden zijn 70 mm films. De standaard IMAX schermen zijn 22 meter breed en 16 meter hoog. Maar deze schermen kunnen ook groter zijn. In de Disney Village heeft het IMAX scherm een grootte van 26m op 15m. Zowel het beeld als het geluid zorgen ervoor dat je een heel andere cinemaervaring beleeft!

Maar daar houdt het niet op! Het cinemacomplex is gelegen in de knusse Disney Village omringd door restaurantjes en bars. Het dorp is toegankelijk voor iedereen, niet enkel voor kaartenhouders van de Parken.

In de Gaumont Cinema Disney Village kan je terecht voor films in het Frans maar ook originele versies worden vertoond. Vanaf morgen kan je Kung Fu Panda 2 gaan kijken in de IMAX zaal... in 3D! Op de site van de het cinema complex kan je terecht voor het hele programma.

 


Onze Mening

   Wij vinden leuk...    Wij vinden niet leuk...

         - Voor klein en groot
   - Fantastisch beeld en geluid
-
Voorstellingen in Frans en Engels

- De films op het IMAX scherm zijn enkel in het Frans
- Het blijft duur, voor een ticket in IMAX 3D betaal je € 11,50
- Je gaat kan ook thuis naar de cinema gaan...Onze Beoordeling

Show  
Amusement  
Kindvriendelijkheid
Interesse

 

 Wil je deze show ook eens meemaken? Ontdek de laatste speciale aanbiedingen hier!

 

Jouw commentaar (0)
Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment:


Wijzig cookie-instellingen

Help

Privacy instellingen kunne geactiveerd of gedesactiveerd worden. We gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze website te verbeteren