Ratings: 3960

Blockbuster Café

Blockbuster Café - Disneyland Paris

Op 15 augustus 2009 is het Blockbuster Café geopend te midden van het Walt Disney Studios® Park. Het ligt vlak bij de Rock 'n Roller Coaster attractie.

De bonte ingang is geheel in High School Musical-sfeer. Eenmaal binnen verandert dit in een Pirates of the Caribbean thema. Het   oorspronkelijk idee van Narnia werd uiteindelijk verworpen ten voordele van de Pirates hype!

Dit is nu wel het tweede Disneyland  restaurant dat de Pirates als thema gebruikt. Het andere zijnde de Blue Lagoon. Toch houden de gelijkenissen tussen de twee hier al op!Hier zal je geen visgerechten terug vinden, maar fast food aan een even smakelijke prijs als in een McDonalds. Op het menu staan broodjes, croque-monsiuers en pizza's, niks echt origineel dus. Voor een ware degustatie zal je de prijzigere restaurants moeten opzoeken.
Toch mag niet uit het oog verloren worden dat de sfeer in het Blockbuster Café geslaagd is. De zeilen van de Black Pearl hangen boven de hoofden van je tafelgenoten en het roer bevindt zich achteraan de zaal. De kinderen lijken alvast overtuigd!
Dit is de ideale ligging voor een snelle hap in een gezellige sfeer. Dat is alles, maar meer verwachten we toch niet van fast food-restaurants in pretparken?

 

Onze mening

Wij vinden leuk... Wij vinden niet leuk...

- Het Pirates of the Caribbean - decor
- Correcte prijs voor Disneyland® Paris
- De grootte van de zaal: je zal zelfs op piekuren nooit lang moeten wachten

- De menukaart mankeert aan originaliteit
- Kwaliteit van het eten is ok, niet meer, niet minder

 


Onze Beoordeling

Prijs  
Eten  
Sfeer
Bediening

 

Geïnteresseerd? Reserveer een tafel bij Blockbuster Café hier!

Jouw commentaar (0)
Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment:


Wijzig cookie-instellingen

Help

Privacy instellingen kunne geactiveerd of gedesactiveerd worden. We gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze website te verbeteren